tag:blogger.com,1999:blog-4525369977671400194.post9159641892505599935..comments2024-03-28T16:17:54.598+01:00Comments on Stare Gary: Papryki faszerowane ryżem, szpinakiem i ziołamiBeatahttp://www.blogger.com/profile/03920348846123434478noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4525369977671400194.post-67217096638422319342017-08-02T23:14:31.202+02:002017-08-02T23:14:31.202+02:00Faszerowane papryki trochę czasu zabierają, fakt. ...Faszerowane papryki trochę czasu zabierają, fakt. Ale można np przygotować farsz dzień wcześniej - to bardzo ułatwi pracę. Papryki nie popękają, nie trzeba ich mocno napełniać. A nawet jeżeli tak się stanie, to farsz wypłynie do sosu i też będzie smacznie ;)Beatahttps://www.blogger.com/profile/03920348846123434478noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4525369977671400194.post-12345110151089635072017-08-02T11:39:12.212+02:002017-08-02T11:39:12.212+02:00Przygotowanie takiej potrawy jest chyba dość czaso...Przygotowanie takiej potrawy jest chyba dość czasochłonne, hm? Też nie jestem pewna czy potrafiłabym je tak ładnie nafaszerować, żeby nie popękały czy coś. :)Ada Jareckahttp://worldofdecor.plnoreply@blogger.com