tag:blogger.com,1999:blog-4525369977671400194.post9111282915226942623..comments2024-03-17T16:28:58.418+01:00Comments on Stare Gary: Sałatka z gotowanych warzyw - klasykaBeatahttp://www.blogger.com/profile/03920348846123434478noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4525369977671400194.post-47454133222644014682016-10-12T23:29:32.653+02:002016-10-12T23:29:32.653+02:00Dziękuję za porady. Ziemniaki dodaję odkąd pamięta...Dziękuję za porady. Ziemniaki dodaję odkąd pamiętam i lubię ich smak w sałatce - ale to kwestia przyzwyczajeń. Cebula daje większą ostrość niż por - ale to znowu sprawa upodobań. Co do sosu, może uwaga słuszna, że bez niego dłużej sałatka wytrwa i jak komuś zależy na długim przechowywaniu, uwaga przydatna ;) Tak jak napisałam sałatkę robię rzadko, ale jak robię to na ogół bardzo klasyczną ;) A pasternak muszę sprawdzić - pozdrawiam Beatahttps://www.blogger.com/profile/03920348846123434478noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4525369977671400194.post-6618104545238322962016-10-12T14:55:04.939+02:002016-10-12T14:55:04.939+02:00Wydaje mi się, że najlepiej jest włożyć warzywa do...Wydaje mi się, że najlepiej jest włożyć warzywa do lodówki a potem przed podaniem dodawać przygotowany sos ze słoika. Przydatność do spożycia powinna wydłużyć się dwukrotnie. Zamiast cebuli można użyć pora i jako warzywa na sałatkę wzbogacić o gotowany pasternak zamiast ziemniaków. Z pasternakiem smakuje super.Anonymousnoreply@blogger.com