tag:blogger.com,1999:blog-4525369977671400194.post7974183598361684411..comments2024-03-28T16:17:54.598+01:00Comments on Stare Gary: Bakłażany alla parmigiana wg Jamiego OliveraBeatahttp://www.blogger.com/profile/03920348846123434478noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4525369977671400194.post-69671203654405008162015-11-23T13:32:20.535+01:002015-11-23T13:32:20.535+01:00Ja z bakłażanem też mam problemy. Faktyczne przy t...Ja z bakłażanem też mam problemy. Faktyczne przy takim beztłuszczowym smażeniu skórka może wyjść twarda, ale może to jednak sprawa bakłażanów. Jak z papryką - są takie które mają delikatna świetną do jedzenia skórę, a sa i takie( większość) gdzie skóra jest jak kopyto. <br />Co do parmezanu - masz racje!Beatahttps://www.blogger.com/profile/03920348846123434478noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4525369977671400194.post-90953772227853075292015-11-23T11:50:07.233+01:002015-11-23T11:50:07.233+01:00Ewa. Przepis wykorzystałam. Byłoby idealnie, gdyby...Ewa. Przepis wykorzystałam. Byłoby idealnie, gdyby nie dość twarda skórka od bakłażana. Jadłam tę potrawę "na mieście", bakłażan ze skórką był mięciutki, więc to ja coś źle robię, ale nie wiem co.Zdjęłam skórkę i danie było wyśmienite, jedno z moich (licznych) ulubionych. Dałam prawdziwy parmezan, żadne zastępstwa, w tym wypadku, sie nie sprawdzają.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4525369977671400194.post-89746449222774458312015-08-13T16:24:10.855+02:002015-08-13T16:24:10.855+02:00Robiłam podobną zapiekankę w ubiegłym roku. Zapras...Robiłam podobną zapiekankę w ubiegłym roku. Zapraszam Cię do dodania przepisu do mojej akcji Warzywa psiankowate 2015 :)mopswkuchnihttps://www.blogger.com/profile/06300750631941667260noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4525369977671400194.post-27562710070250090102015-08-13T10:46:13.875+02:002015-08-13T10:46:13.875+02:00Ewa. Aleś mi narobiła smaku. Bakłażany UWIELBIAM i...Ewa. Aleś mi narobiła smaku. Bakłażany UWIELBIAM i na pewno ten przepis wykorzystam. Anonymousnoreply@blogger.com