środa, 25 czerwca 2014

Szparagi ze szczypiorkiem i chili

To już chyba ostatni szparagowy wpis w tym roku. Zaczęłam szparagami z bułką i kończę równie prosto - szparagi ze szczypiorkiem. I to kolejny wpis świadczący o tym, że co proste to dobre. :)



składniki (2 porcje)
2 pęczki białych szparagów
pęczek szczypiorku
płatki chili
sól
pieprz
oliwa z oliwek

przygotowanie
Szparagi opłukać i osuszyć. Obrać i ugotować ( opis przygotowania i gotowania białych szparagów znajdziecie w tym poście).  Przełożyć  na talerze, posypać pokrojonym szczypiorkiem, chili, polać oliwą i podawać. Smacznego!






Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Dziękuję za odwiedziny i komentarze. Jeśli zostawiasz komentarz jako użytkownik anonimowy, podaj, proszę, imię lub pseudonim. Pozdrawiam